ONZE RAAD VAN COMMISSARISSEN

EN BESTUURSLEDEN

RAAD VAN COMMISSARISEN

 • MARIO ALBIEZ
  MARIO ALBIEZ
 • MARIO ALBIEZ
  MARIO ALBIEZ

  VOORZITTER VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN.

  De heer Albiez heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende management functies in de Life Science industrie. Vanuit zijn expertise laat hij highperformance bedrijven verder groeien door middel van het verbeteren van de organisatie structuur.

  Read More
 • PATRIK BRUHLMANN
  PATRIK BRUHLMANN
 • PATRIK BRUHLMANN
  PATRIK BRUHLMANN

  LID VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN.

  De heer Bruhlmann is sinds 2015 de CEO van Pacific Healthcare Group of Companies. In zijn carrière heeft de heer Bruhlmann geruime ervaring opgedaan in verschillende executive posities in de APAC regio en het Midden-Oosten. In de farmaceutische industrie was hij van 1997 tot 2010 werkzaam als CEO van Zuelig Pharma in Saoedi Arabië en Azië. De heer Bruhlman behaalde zijn Bachelor graad aan de prestigieuze École Hôteliѐre waarna hij verder studeerde aan 2 hoog aangeschreven business schools en de Executive Program graad van INSEAD behaalde alsmede een MBA aan de National University of Singapore.

  Read More
 • DAVID HENDERSON
  DAVID HENDERSON
 • DAVID HENDERSON
  DAVID HENDERSON

  LID VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN.

  Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van finance, accountancy en belastingen is De heer Henderson een echte meerwaarde voor de raad van commissarissen op financieel gebied. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als financieel adviseur van bedrijven wereldwijd en is momenteel werkzaam als CEO van ROCG Asia Pacific. Gedurende zijn carrière heeft de heer Henderson gewerkt met een grote verscheidenheid aan bedrijven, van startups tot gevestigde multinationals waarbij zijn strategisch advies altijd van significante meerwaarde bleek.

  Read More

RAAD VAN BESTUUR

 • EELCO BROERSMA
  EELCO BROERSMA
 • EELCO BROERSMA
  EELCO BROERSMA

  CEO

  Van januari 2008 tot juli 2017 was de heer Broersma werkzaam als CFO van Eurodrug Laboratories alwaar hij in augustus 2017, na de overname van het bedrijf door Pacific Healthcare, aangesteld werd als CEO. De heer Broersma is gedurende zijn jaren bij Eurodrug actief betrokken geweest bij business development projecten die hebben geleid tot internationale uitbreiding van het bedrijf. Voordat de heer Broersma bij Eurodrug kwam werken was hij onder andere werkzaam als CFO van Docs International (nu Docs Global), een internationaal resourcing bedrijf binnen de gezondheidszorg industrie. De heer Broersma studeerde af als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam.

  Read More
 • COSME MARTINEZ
  COSME MARTINEZ
 • COSME MARTINEZ
  COSME MARTINEZ

  INTERNATIONAL SALES & MARKETING DIRECTOR

  De heer Martinez begon zijn carrière in de farmaceutische industrie bij Bristol Myers Squibb als Marketing Department Assistant alwaar hij al snel gepromoveerd werd tot Product Manager. In deze positie was hij verantwoordelijk voor de “blockbuster” van het bedrijf in Spanje. In 2009 begon de Heer Martinez bij FAES FARMA als Latin America Regional Manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een team van 120+ mensen waaronder sales reps, area managers, product managers en country managers. Met deze ervaring begon de heer Martinez in 2014 als International Marketing Manager voor Azië alvorens hij in 2016 benoemd werd tot International Marketing & Sales Director. Zijn technische achtergrond als apotheker (met een master in Pharmaceutical Marketing and International Pharma Business) tezamen met zijn MBA geven hem een allround begrip van de farmaceutische industrie.

  Read More
 • EMANUELE DE LIBERO
  EMANUELE DE LIBERO
 • EMANUELE DE LIBERO
  EMANUELE DE LIBERO

  CHIEF LEGAL OFFICER

  De heer De Libero trad in 2015 toe tot het management team van Eurodrug Laboratories. Nadat hij zijn rechten studie afgerond had aan de Università degli Studi in Milaan begon hij zijn carriere bij Clifford Chance, een advocaten kantoor. In 2008 verliet de heer De Libero Clifford Chance om een MBA te gaan volgen aan de Kellogg School of Management van de Northwestern University. Na het behalen van zijn MBA kreeg hij de kans om bij eBay Inc. als onderdeel van het Internet Marketing team te gaan werken. Bij Eurodrug combineert hij momenteel zijn rechten en business achtergrond bij het ondersteunen van de raad van bestuur.

  Read More

Copyright © 2021 Eurodrug Laboratories, all rights reserved