Ervaar onze producten

Belangrijkste therapeutische gebieden

Bij Eurodrug leveren wij hoogwaardige, innovatieve en generieke farmaceutische producten voor een breed scala aan therapeutische gebieden, die voortkomen uit Europese R&D

Onze respiratoire lijn bevat state-of-the-art geneesmiddelen voor de behandeling van verschillende soorten luchtwegaandoeningen.
Een gezond maag-darmkanaal is van het grootste belang voor uw algemene gezondheid. Onze producten in dit therapeutisch segment zijn gericht op het herstellen en behouden van de gastro-intestinale gezondheid.
Omdat de kinderen van vandaag de toekomst van morgen zijn, bieden we een verscheidenheid aan veilige en effectieve producten om ervoor te zorgen dat de jongere generatie de best mogelijke behandeling krijgt.
Van adolescente tot postmenopauzale vrouwen, wij bieden een verscheidenheid aan producten voor vrouwen in bijna elke fase van hun leven.
Pijn is een verontrustend gevoel dat vaak onmiddellijke aandacht nodig heeft. Ons portfolio voor pijnbestrijding bevat verschillende producten op basis van nimesulide, wat bekend staat om zijn snelle werking.